Situat în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa, între doi munți de legendă, resort-ul Ursa Mică se deschide spre panorama Carpaților. Ziua răsare Masivul Bucegi, iar în partea opusă, silueta dantelată a Pietrei Craiului. Noaptea, între ele, suntem doar noi și stelele. Te invităm să privești natura la o altă rezoluție: în confort deplin, la glamping. Ursa Mică este o experiență simplă și prețioasă în inima naturii.

Cazare Ursa Mică

Top 13 insule Romantice, preferate de îndrăgostiţi 😍💘

Locuri Aproape De București

9 lucruri despre cazarea la Hotel

Top 10 cele mai bune accesorii de călătorie pentru câini în 2020

Pensiunea la Roata: Cazează-te într-o pensiune tradițională, din Bucovina pitorească

Cazare Ursa Mică
Cazare Ursa Mică

Acasa, în natură

Am vrut să construim un loc în munți în care să ai aproape tot confortul de acasă. Însă și mai tare ne dorim să spunem că natura e casa în care ar trebui să ne întoarcem un pic mai des, cu toții. De aceea, în resort-ul nostru de glamping aproape totul are o sursă naturală: mâncarea, de la fermele și stânele localnicilor; energia, direct din panouri solare; alimentarea cu apă, din sursa captată din munții Bucegi.

Cazare Ursa Mică

Cum ajungi 

Suntem pe culoarul Rucăr-Bran. Din București faci 2.30-3 ore și ai două variante:
-București-Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (se poate scurta ruta din Cetățeni spre Dragoslavele continuand apoi pe traseul Dâmbovicioara Ciocanu) ;
-București–Predeal-Râșnov-Bran-Fundata-Șirnea și stânga către locație.
Sau introduci în GPS următoarele date: Latitudine: 45°27’27.8’’N, Longitudine: 25°15’18.0’’E

Love & glamping sub cerul Carpaților

Îndrăgostiți de natură și sport, am făcut cunoștință cu conceptul de glamping în Elveția și Italia. A fost minunat să ne imaginăm cum ar funcționa și în România.

În 2016 am deschis primul resort de glamping din România căruia i-au trecut pragul sute de oameni. Suntem onorați că alți antreprenori ne-au urmat. Sperăm ca glampingul să se dezvolte responsabil și în armonie cu natura, așa cum a fost dintotdeauna ideea de a dormi într-un cort, fie el de lux sau obișnuit.

La sfârșitul lui 2016 am început căutarea unui nou spațiu pentru un proiect mai mare Ursa Mica Glamping Resort.
Dupa multe vizionări, am ales cu inima noua locație în satul Ciocanu și am devenit noii proprietari ai acestui loc de poveste între Piatra Craiului și Bucegi.
Ne-am dorit să păstrăm și să ducem mai departe munca de o viață a familiei Oncioiu. Am păstrat și recondiționat în stil tradițional casa părintească de pe această proprietate.

Cu multă dragoste, cu multă muncă, dar și cu susținere din partea unor oameni minunați – foștii proprietari, angajați, vecini, prieteni, clienți, familie, – proiectul nostru a crescut și iată-ne ajunși aici.

Ursa Mica Glamping Resort este o comunitate care ne dorim să crească din ce în ce mai mult în jurul unor valori autentice.

Cazare Ursa Mică

Pachet CONFORT – pensiune completa -minim 2 nopti

21 mai – 24 octombrie 2021:

 • Cazare în corturi complet echipate (cu sobă si lemne de foc, 4 paturi*); Check-in: dupa ora 17:00. Check-out: inainte de ora 11:00. Check-in-ul se face online pe aplicatia trimisa pe e-mail si trebuie efectuat la sosire, inainte de accesul la cort.
 • Acces la ciubere cu apă caldă in fiecare zi, timp de o ora, pe baza de programare la locatie.
 • Acces la wireless in spatiul comun – terasa.
 • Halate, prosoape, perne și plăpumi cu puf de gâscă, lenjerie de pat din satin și bumbac.
 • Mic-dejun (8:30-10:30), prânz (13:30-15:00) și cină (19:30-21:00) în restaurantul nostru cu meniu fix, care nu se repetă de la o zi la alta. Vegetarienii sunt bine-veniți! (Va rugăm anunțați odată cu rezervarea). Prima masa in ziua de check-in este cina si ultima masa la check-out este pranzul. In cazul in care doriti sa serviti pranzul la sosire va rugam sa ne anuntati in prealabil, acesta va fi platit suplimentar, va rugam sa consultati meniul online de mai jos. Bauturile de la bar se platesc separat.
 • Parcare privata in cadrul proprietatii de 40.000 mp a Ursa Mica Glamping in limita locurilor disponibile.

Activitati extra

 • Inchiriere bicicleta electrica cu ghid atestat si echipament de protectie 250 EI / ZI / PERSOANA
 • Drumetie cu ghid atestat – Prapastiile Zarnestiului la Cabana Curmatura, dificultate traseu usor, durata 5-6 ore.  259 LEI / ZI / PERSOANA  SI  490LEI/ ZI/ FAMILIE (MAXIM 2 ADULTI SI 3 COPII) 
 • Drumetie cu ghid atestat – Varful Piatra Mica (Fantana lui Botorog – Prapastiile Zarnestiului – Cabana Curmatura – Sauau Crapaturii – Varful Piatra Mica ), dificultate traseu- mediu, durata 7 ore. 259 LEI / ZI / PERSOANA SI 490 LEI/ZI/FAMILIE (MAXIM 2 ADULTI SI 3 COPII )
 • Hiking „La Lanturi” – cel mai dificil traseu marcat –  Plaiul Foii- Zaplaz- portiunea „La Lanturi”, Varf La Om, Cabana Curmatura, Fantana lui Botorog, dificultate traseu -dificil, durata 10-11 ore 360 LEI / ZI / PERSOANA
 • SKI, Alpinism LEI / ZI / PERSOANA

Contact şi rezervări