O pensiune cu suflet, pentru suflet! Născută din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei și amplasatã la numai 500 m de centrul orașului Gura Humorului, Pensiunea La Roată este un muzeu al satului în miniatură: cinci case tărănești (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta și Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici.

🏡 Pensiunea La Roata – Rezervă acum

Cazare La Roata
Pensiunea La Roata: Cazează-Te Într-O Pensiune Tradițională, Din Bucovina Pitorească

În ceea ce privește confortul, acestea au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.

Tot La Roata*** şi-a mai găsit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiționale pregătite în casă, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastră fermă de pasări ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o terasă rustica în aer liber, iar cazarea moderna este împărţită în 4 case, aflate la mica distanţă una de cealaltă (camere duble/twin şi apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea şi inchirierea de biciclete sunt gratuite.

📲 Recomandare pe Facebook

„Este un loc desprins din povești! Vă recomand cu tot dragul și toată încrederea să vizitați acest tărâm de basm! Am avut parte de o primire excelentă, iar pe parcursul șederii ne-am simțit ca acasă. Gazdele sunt extrem de primitoare și drăguțe!” a spus Ioana.

🛌 Sejur in Bucovina

La Roata Cazare Gura Humorului
Pensiunea La Roata: Cazează-Te Într-O Pensiune Tradițională, Din Bucovina Pitorească

🏘️ Pensiune Gura Humorului

„De îndatã ce ai poposit, fie și numai cu gândul, în ținutul obcinilor Bucovinei înseamnã cã vrei sã gãsești și sã te regãsești. Vrei sã descoperi și sã te descoperi. Așezãmântul de oaspeți La Roatã*** vine în întâmpinarea acestor dorințe, atât de firești într-un secol al neliniștii și grabei. La noi este posibilã întoarcerea într-un timp al statorniciei, când ziua era zi, masa – masã, casa – casã. Fii binevenit, Cãlãtorule, într-o ambianță unde autenticul merge mână în mână cu mãiestria culinarã și bunul gust în toate.” cu tot dragul, Familia Selig Florea.

🚗 Vacanta in Bucovina: Rezerva o casa traditionala

Cazare La Roata Pensiune
Pensiunea La Roata: Cazează-Te Într-O Pensiune Tradițională, Din Bucovina Pitorească

❤️ Vino, descopera, traieste o experienta autentic bucovineana!

Aşadar, fie că eşti în căutarea tradiţiilor bucovinene sau doar doreşti să te detaşezi de nelinişti, Bucovina te aşteaptă cu porţile deschise. Aici vei avea parte de experienţe unice, autenticul mergând mână în mână cu măiestria culinară şi bunul gust.

🌐 Contact Pensiunea La Roata Gura Humorului, Bucovina

Sună 0749 935 211 | office@la-roata.ro | Str. Wurzburg, nr. 21F Gura Humorului | facebook.com/laroatabucovina/ | Accesează Pensiunea la Roata