Romantism. Un cuvant care îl poţi găsi oriunde în lume dacă eşti alături de persoana potrivită. Atunci când eşti la locul potrivit, fie că este aproape sau departe, sărbătorind o ocazie specială sau pur și simplu să scape de agitația din viața de zi cu zi. Intrați în cele mai romantice escapade insulare din lume. Ne poți mulțumi mai târziu…

Cele mai bune insule Romantice

Am ales 14 insule care credem că sunt potrivite pentru o vacanță romantică! Unele oferă un ritm de viață mai lent, ideal pentru liniște și relaxare, altele sunt locuri de joacă captivante pline de activități aventuroase. Toate beneficiază de o vreme caldă, apă curată și întâmpină calde de care sunt faimoase pentru iubitorii insulari.

O căsuţă din bambus Palawan pe plajă, o vilă de lux din St. Lucia, sau o casă istorică de pe insula Mackinac? Vei putea să te relaxezi, să te bucuri de facilități, cum ar fi o piscină sau o terasă, și chiar să serveşti o cină cu lumânări.

PALAWAN, FILIPINE

Palawan Filipine Insula Romantica
Partytrip.ro

Arhipelagul Palawanului este o adevărată oază de relaxare, cu plajele sale albe și apele verzi care așteaptă să fie explorate. Încercă turul râului Puerto Princesa și rămâi impresionat de stalactitele sale într-o excursie cool. Și ce ar putea fi mai romantic decât o seară alunecând cu barca în timp ce licuricii luminează drumul? Zona este renumită pentru mâncarea sa – doreşte cineva un crocodil?

CAPRI, ITALIA

Capri Italia Insula
Croaziere.co

Capri o insulă cu vederi uimitoare, golfuri minunate și cumpărături de lux, cu siguranță, ceea ce o face demnă printre cele mai romantice escapade insulare din lume. Nu ratați Blue Grotto și un gustă limoncello local. Pentru un tratament special poți un tur privat cu barca.

CATALINA ISLAND, CALIFORNIA, USA

Catalina Island California Usa
Meetingsmags.com

Această insulă însorită din California oferă plaje, scufundări și reperarea faunei sălbatice, precum și celebrul casino Art Deco Catalina. Ai putea începe vizita cu o excursie ghidată în micul orașel Avalon, cu o mâncare relaxată, un înot sau un snorkeling, doar voi doi.

ST. LUCIA, CARAIBE

Sf. Lucia Caraibe
Descoperalocuri.ro

Cu pădurea sa tropicală, plajele vulcanice și padurea frumoasă, St. Lucia este o alegere evidentă pentru o escapadă romantică a insulei. Poți petrece o zi explorând împrejurimile, opreşte-te pentru o plimbare romantică prin verdeața tropicală Diamond Botanical Gardens. Sau poți opta pentru șampanie și croazieră la apusul soarelui. Apropie-te de unii dintre cei mai fascinați locuitori ai St. Lucia, cum ar fi papagalul jacquot.

TAHITI, POLINEZIA FRANCEZĂ

Tahiti French Polynesia
Destepti.ro

Peisajul superb insulei Tahiti – alcătuit din două insule unite – are plaje de nisip negru, vulcani, lagune și case perfect cocoțate deasupra apelor albastre. Obțineți fotografii cool, împreună cu câteva vederi minunate, într-un tur al insulei Tahiti , care include cascadele minunate și florile tropicale ale grădinilor Vaipahi. Există chiar și o excursie pentru a viziona valurile de la Teahupoo

MAUI, HAWAII, USA

Maui Hawaii Usa
Mustseeplaces.eu

Maui este, fără îndoială, una dintre cele mai romantice insule din lume, cu faimoasele răsărituri și apusuri de soare și plajele sale magnifice. Poți prinde unul dintre acele apusuri de soare într-o croazieră pentru cină, cu vederi de seară cool, sau poți să te plimbi în jurul recifului Turtle Arches în această excursie cu barca. Pentru a vedea priveliștile insulei de sus, poţi rezervați un tur cu elicopterul unde zbori peste Molokai și Maui.

MOOREA, POLINEZIA FRANCEZĂ

Moorea Polinezia Franceză
Matadornetwork.com

La vest de Tahiti este insula mai mică Moorea, cu laguna sa minunată și plajele cu nisip alb. Există o mulțime de locuri de vizitat aici: urmează traseele de drumeție până pe coamele luxuriante pentru a vedea priveliștile peste apă, încercă un tur în doi cu un jet ski, cu un ghid, inclusiv șansa de a înota cu rechini, sau sau faceți un tur pe un caiac transparent peste apele calde ale lagunei Moorea.

VIRGIN GORDA, INSULELE VIRGINE BRITANICE

Virgin Gorda Insulele Virgine Britanice
Aventurescu.ro

Este ușor să apelezi la romantism când vizitezi frumoasa Virgin Gorda. Rezervă o croazieră cu catamaranul la apusul soarelui, inclusiv snorkelling pe îndelete, sau pentru bugete mai mari, există această navigatie privată la apusul soarelui. Nu rata The Baths, cel mai cunoscut reper natural al insulei, alcătuit din bolovani netede de granit formând bazine, arcade și tuneluri atmosferice.

SANTORINI, GRECIA

Santorini Grecia
Blogcalator.ro

Santorini, renumită pentru casele sale alb-strălucitoare strălucitoare, înghesuite pe dealuri, este un alt loc incredibil. Pentru o escapadă romantică a insulei. Poți combina o drumeție vulcanică și o baie romantică în izvoarele termale din acest tur. Izvoarele termale sunt, de asemenea, pe ordinea de zi ca parte a acestei croaziere cu catamaranul la apus, care pune deoparte timpul pentru înot sau snorkelling de-a lungul coastei, un grătar grecesc și vederi uluitoare la apusul soarelui.

BALI, INDONEZIA

Bali Indonezia
Vacanta-Eurotrip.ro

Una dintre cele mai romantice insule de pe lista noastră este Bali, cu mâncarea fantastică, templele istorice și plajele idilice, ca să nu mai vorbim de locuitori, printre care maimuțele curioase şi nebune. Le poţi vedea în aşa zisa zona Monky Forest, în Ubud, sau poţi vizita cascade romantice și izvoare termale. De asemenea, poți înota cu morenă și pește fluture în această experiență de snorkelling.

MAURITIUS, AFRICA

Mauritius Africa
Townandtourist.com

Recifuri de corali, plaje cu nisip, mâncare de neuitat – bun venit în Mauritius! Există o mulțime de suflete romantice care ajung până aici: alătură-te unei excursii de o zi la Insula Bénitiers și vezi delfinii înotând, bucură-te de o croazieră cu catamaran de o zi întreagă sau rezervați o excursie de o zi în sudul Mauritius.

SEYCHELLES, AFRICA

Seychelles Africa
Africa-Facts.org

Aceasta este o destinație de lux pentru luna de miere, dar există oferte care trebuie luate în serios, rezervați o casă privată. Poți afla despre viața marină din Oceanul Indian într-o excursie cu barca în Parcul Marin St. Anne, care include timp pentru relaxare pe plajă, înot și snorkelling. Sau poți sări într-un tur de jumătate de zi al Victoria’s landmarks.

BONAIRE, CARAIBE

Bonaire Caraibe
Insule.info

Insula liniștită Bonaire este o altă alegere de top pentru o escapadă romantică. Este favorita scafandrilor și poți încerca, de asemenea , activități aventuroase, precum kitesurfing și windsurfing. Nu rata Parcul Național Bonaire și pluteşte cu snorkel-ul în jurul uimitoarelor sale recife de corali.