Astăzi vă prezentăm Conacul Drahneilor, o capodoperă arhitecturală maramureşeană, cum rar am mai văzut. Promitem că te vei îndragosti de acest loc, iar dacă o vei face, nu-i nicio problemă. Gazdele de aici vă aşteaptă cu braţele deschise.

Conacul Drahneilor este construit în întregime din lemn, în stil tipic maramureșean. Se află într-o zonă rustică pitorească din localitatea Ruscova, la 8 km de Leordina. Proprietatea oferă camere cu baie proprie și mâncăruri tradiționale.

🏡 Conacul Drahneilor – Rezervă acum

Fiecare cameră are mobilier din lemn lucrat manual, TV cu ecran plat, minibar şi baie proprie cu articole de toaletă gratuite.

🏘️ Conace in Maramures

Restaurantul proprietăţii servește specialități tipic maramureşene în interior sau pe terasa cu vedere panoramică. La un cost suplimentar, oaspeții pot pescui în lacul cu păstrăvi al proprietăţii.

La Conacul Drahneilor sunt organizate frecvent evenimente folclorice. Aici se găsește, de asemenea, un ţarc cu mistreți şi căprioare.

Gara Leordina se află la 8 km, iar cea mai apropiată stație de autobuz, la 4 km. Satele Mocănița și Vișeu de Jos sunt situate la 24 km, respectiv, 15 km.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,5 pentru un sejur pentru 2 persoane.

🛌 Sejur in Maramures

Recenzie de pe net

„Am petrecut clipe de neuitat la Conacul Drahneilor, intr-un cadru natural de exceptie. Zona este minunata si este o adevarata incantare sa servesti masa pe pridvorul conacului si sa asculti ciripitul pasarilor. Mancarea este foarte buna si conditiile de cazare sunt excelente. Se poate plati atat cash, cat si cu cardul. Am avut ocazia de a lua parte la ‘Seara Maramureseneasca’, unde am ascultat muzica, am admirat portul popular maramuresenesc si chiar am dansat. Vom reveni cu placere de cate ori vom avea ocazia si recomand acest loc tuturor. Multumim mult domnului Pavel, o gazda deosebita, pentru ospitalitate si momentele frumoase oferite la conacul pe care l-a transformat dintr-un vis in realitate.”, scris de ALMA JURCA. 

Contact Conacul Drahneilor, Bucovina

Sună 0757 216 432 – Lucian sau 0727 205 005 – Pavel | contact@conaculdrahneilor.ro | Ruscova, Valea Dragmirov, Judeţul Maramures | facebook.com/ConaculDrahneilor | Accesează Conacul Drahneilor