O nouă aventură alături de prietenul tău cu patru picioare solicită câteva accesorii prietenoase pentru câini pentru a-ți menține liniştea din acest punct de vedere. De la hrănire, la boluri, până la transportatatori. Investiția în anumite produse pentru câini poate face și mai ușor călătoria cu cel mai bun prieten. Iată recomandările noastre de top …

O geantă de călătorie pentru câini

Dacă te îndepărtezi de casă într-o aventură, cu siguranță vei avea nevoie de propria lor geantă de călătorie.

Un covor pentru câini

Dacă vă îndreptați undeva unde este cald cu cel mai bun prieten, un tampon de răcire oferă o ușurare continuă. Perfecte pentru a reduce riscul de supraîncălzire sau deshidratare, aceste covorase sunt extrem de eficiente.

O sticlă de apă pentru câini

Sticla De Apa Caine 1
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Găsirea apei din mers este de obicei destul de ușoară, însă accesul la un vas curat cu apă dulce pentru câinele tău iubit nu este întotdeauna atât de simplu. Cu această combinație concepută în mod inteligent de sticlă de apă și vas de băut, puteți fi sigur că prietenul tău blănos nu va mai fi niciodată însetat.

O geacă de confort penru câine

Geaca Confort Caine
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Un bol de câine

Iubitorii de câini știu că câinilor le place să se distreze cu bolurile lor de apă. Puii se pot arunca cu ușurință peste mâncarea sau băuturile lor, ceea ce înseamnă o mizerie pe podea și o lipsă de provizii pentru cățelușul tău.

Vivre.ro

Ochelari de soare pentru câini

Unii câini se pot lupta într-adevăr cu zile luminoase, însorite și la fel ca noi, pot beneficia cu adevărat de a purta o pereche de ochelari de soare. Fabricaţi din plastic de înaltă calitate, aceşti ochelari de soare moi din PVC, sunt completaţi de bretele reglabile. Vezi modela AICI.

Cuşcă de transport pentru câini

O cuşcă pentru câini este un element esențial pentru fiecare proprietar de câine și unul care poate fi folosit atât acasă, cât și pe drum. Excelent pentru a păstra câinele în afara pericolului în tranzit și pentru a nu avea probleme atunci când au nevoie de transport, cuștile pentru câini oferă un spațiu sigur şi se găsesc de toate formele și dimensiunile.

Cusca Transport Caini
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Un ham de câine

Ham Caine
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Folosirea unui ham în loc de lesă face mai ușor să-ți controlezi și să-ți gestionezi câinele în timp ce aceștia trag și devin excesiv de încântaţi în aventurile lor. Chiar și băieții și fetele pot beneficia de utilizarea unui ham, deoarece sunt mai confortabile decât zgardele tradiționale, atât pentru cățeluși cât și pentru proprietari.

Un rucsac pentru câini pentru aventuri în aer liber

Rucsac Pentru Caine
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Mergi şi tu şi câinele cu rucsacul reglabil. Ușor și confortabil de purtat, patrupedul tău poate purta cele mai importante obiecte.

O pătură de călătorie pentru confort și căldură

Patura Caine Calatorie
Top 10 Cele Mai Bune Accesorii De Călătorie Pentru Câini În 2020

Fiecare câine răsfățat are nevoie de propria pătură pentru animalele de companie și ce ar putea fi mai bun decât o pătură de călătorie?