Pensiune cu piscină încălzită la munte. Cum ar fi să pleci cu gaşca într-o zonă de basm unde să trăiţi clipe memorabile? Când ai chef de ceva diferit, de ceva neaşteptat, de ceva autentic, atunci meriţi să trăieşti o aventură deosebită! La urma urmei, momentele frumoase alături de prieteni, familie şi cei dragi sunt poate cele mai preţioase lucruri din viaţa noastră.

Pensiune cu piscină încălzită la munte

Dacă visezi să te relaxezi într-un loc plin de farmec, unde natura și istoria se împletesc armonios, atunci Casa Dives este destinația perfectă pentru tine. Aici vei descoperi o pensiune cu piscină încălzită la munte, unde te vei simți ca într-un basm. Este locul ideal pentru o vacanță pe care nu o vei uita prea curând.

Pensiune cu piscină încălzită la munte
Pensiune cu piscină încălzită la munte

Situată în pitorescul sat Pianu de Sus, pensiunea te îmbie cu decorul său rustic și autentic. Vei vedea case tradiționale, străzi înguste și vei simți atmosfera autentică a unui sat românesc şi vei avea parte de aventuri incredibile!

Casa Dives – o bijuterie arhitecturală

Pensiune cu piscină încălzită la munte
Pensiune cu piscină încălzită la munte

Dacă vrei să te bucuri de o experiență unică, îţi sugerez să alegi Casa Dives din Pianu de Sus. Această casă este o bijuterie arhitecturală, construită în anul 1850 și renovată cu mult gust și respect pentru tradiție. Vei putea opta pentru cazare în camere spațioase și confortabile, decorate cu mobilier autentic și obiecte de epocă şi te vei simți ca într-o călătorie în timp, fără a renunța la facilitățile moderne. Casa Dives are și un restaurant cu bucătărie tradițională românească, unde poți savura preparate delicioase și vinuri alese.

Pe scurt, Casa Dives este locul ideal pentru o vacanță relaxantă și memorabilă! Hai să vezi de ce spun asta!

Îţi oferă de ospitalitate şi confort

Pensiune cu piscină încălzită la munte
Pensiune cu piscină încălzită la munte

Casa Dives este o pensiune de 3 stele situată în Pianu de Sus, unul dintre cele mai frumoase sate româneşti, înconjurat de dealuri domoale şi păduri verzi. Pensiunea are camere spaţioase şi elegante, dotate cu baie proprie, tv, wi-fi, minibar şi balcon. De asemenea, dispune de o sală de mese cu şemineu, unde vei savura două ospeţe pe zi, preparate din produse locale şi tradiţionale care îți vor încânta papilele gustative. Nu în ultimul rând, pensiunea are o curte mare şi frumos amenajată, cu piscină încălzită la 28 de grade, jacuzzi, ciubăr, masaj de relaxare, loc de joacă pentru copii şi terasa cu vedere panoramică. Vei fi întâmpinat cu zâmbetul pe buze și cu multă căldură. Personalul este mereu atent la nevoile și dorințele tale, iar camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil.

Poţi să te distrezi făcând o mulţime de lucruri

La Casa Dives nu te vei plictisi niciodată, pentru că ai la dispoziţie o mulţime de activităţi şi vei găsi surse de distracţie pentru toate gusturile. Poţi să faci o plimbare cu bicicleta sau cu trăsura prin sat şi împrejurimi, să admiri peisajele pitoreşti şi să descoperi obiceiurile şi tradiţiile locului. Poţi să te dai cu atv-ul sau buggy-ul pe dealuri, să simţi adrenalina şi să te bucuri de natură. Poţi să mergi pe Via Transilvanica, un traseu de drumeţii tematic care te duce prin locuri istorice şi culturale din Transilvania. Poţi să călăreşti un ponei sau un cal, să te simţi ca într-o poveste şi să explorezi frumuseţile zonei. Sau poţi să te relaxezi la piscină, la jacuzzi sau la masaj, să citeşti o carte sau să bei o cafea pe terasa.

Vei avea parte de o experienţă unică

Pensiune cu piscină încălzită la munte
Pensiune cu piscină încălzită la munte

La Casa Dives vei avea parte de o experienţă unică, care îţi va rămâne în suflet şi în amintire. Vei cunoaşte oameni primitori şi prietenoşi, care îţi vor face şederea plăcută şi confortabilă. Vei descoperi un loc minunat, plin de istorie şi cultură, care îţi va încânta sufletul. Vei gusta din bucatele delicioase şi autentice ale zonei, care îţi vor răsfăţa papilele gustative şi vei trăi momente de relaxare şi distracţie, care îţi vor umple viaţa de culoare şi de energie.

Pianu de Sus este un sat de poveste

Casa Dives se află în Pianu de Sus, județul Alba. Este unul dintre cele mai frumoase sate românești şi locul unde vei avea ocazia să cunoști tradițiile și obiceiurile să deguști preparate culinare delicioase și să te împrietenești cu oamenii primitori și ospitalieri. Este un loc unde timpul pare să se fi oprit în loc, unde vei regăsi autenticitatea și simplitatea vieții la țară. Este cunoscut pentru arhitectură sa tradițională, biserica medievală și frumusețea peisajelor înconjurătoare.

Aşa că, dacă ajungi aici, rezervă-ţi timp şi pentru o plimbare prin sat pentru a te bucura de liniște și pentru a descoperi farmecul său de poveste.

Nu mai sta pe gânduri și rezervă acum o vacanță de vis la Casa Dives! Poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine (3, 5 sau 7 nopți) şi poți plăti și cu cardul de vacanță. Dar grăbește-te, locurile sunt limitate, mai ales în weekenduri. Nu rata ocazia să trăiești o experiență specială alături de cei dragi!