Truck Tuning Art Alba Iulia: Titanii soselelor scriu istorie in Cetatea Alba Carolina. Cel mai puternic roman va face skanderberg cu toti cei care il vor provoca.

Festivalul a devenit emblematic si de referinta intre evenimentele de profil sub egida Asociatiei ,,Truck Tuning ArtÔÇŁ si management-ul Grupului Tomiflex, conduse de Tomuta Florin.

Truck Tuning Art Alba Iulia: Titanii soselelor

Propulsat de o pasiune ce poate fi considerata un veritabil stil de viata conceptul este un pionier pe nisa incepand cu anul 2019, atunci cand drumul truck tuning-ului in Romania se afla inca la inceputuri.

In acest an festivalul TTA isi propune consolidarea statului de eveniment de brand al municipiului Alba Iulia si lider de profil in Romania si Europa, cu sprijinul Primariei, sponsorilor si voluntarilor.

Zeci de mii de cai putere si sute de pasionati vor incerca sa isi adjudece 11 categorii si 34 de cupe conferite in urma deciziei unui juriu specializat precum si votul publicului larg caruia ii promit un spectacol variat si aparte.

Editia TTA 2023 se remarca prin elemente de noutate: publicul votant va putea sa castige sute de litri de combustibil, precum si 1000 de lei pentru cel mai reusit cadru fotografic surprins in cele trei zile de desfasurare ale evenimentului.

Radu Valahu isi va demostra inca o data forta printr-un spectacol de zile mari unde va tracta capete de camion si totodata va accepta o provocare skanderberg din partea oricarui doritor, iar cei mai puternici titani ai soselelor se vor intrece intr-o competitie de tractiune jurizata prin tehnologie asistata satelit.

Pe scena festivalului vor concerta trupele locale Rapa Rosie si Brothers, iar MIX-ul ideal va fi pus de DJ Cretzu, cu sprijinul tehnic conferit de o societate locala specializata.

Pasionatii de truck tuning vor pune in scena un spectacol de lumini si umbre denumit ,,Onor in CetateÔÇŁ in cinstea municipiului gazda, al cetatenilor sai si turistilor ce au optat sa fie prezenti la TTA 2023.

Florin Tomuta transmite cetatenilor municipiului Alba Iulia si turistilor: ,,Tineti aproape si nu va faceti alte planuri pentru 4-6 august, Truck Tuning Art 2023 va scrie istorie in Cetatea Alba Carolina!ÔÇŁ.

Transmite comitetul organizator afiliat Asociatiei ,,Truck Tuning ArtÔÇŁ sub management-ul Grupului Tomiflex.

Truck Tuning Art Alba Iulia: Titanii Soselelor
Truck Tuning Art Alba Iulia: Titanii Soselelor

PROGRAM TRUCK TUNING ART 2023

VINERI. 4 AUGUST

14:00

Participantii inscrisi la T.T.A. 2023 vor primi mapele de concurs.

15:00

Formarea coloanei compusa din echipaje si camioane participante.

Instructaj cu privire la traseu, regulamentul festivalului si semnarea acestuia.

17:00

Coloana formata din echipajele si camioanele participante la T.T.A. 2023 se va pune in miscare.

Traseu: Soseaua de centura a Municipiului Alba Iulia = Bulevardul Ferdinand I = Bulevardul 6 Martie = Cartierul Cetate.

18:00

Echipajele si camioanele participante la T.T.A. 2023 vor intra in Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia.

Participantii la eveniment isi vor ocupa locurile in functie de indicatiile organizatorului.

22:00.

,,ONOR IN CETATEÔÇŁ
Echipajele si camioanele participante la T.T.A. 2023 isi vor manifesta stima si consideratia in fata publicului si a Cetatii Alba Carolina printr-un spectacol de lumini, acompaniati de un MIX atent ales de DJ Cretzu.

23:00

Inchiderea programului T.T.A. 2023, ziua I, in Cetatea Alba Carolina.

SAMBATA. 5 AUGUST

10:00

Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, in Cetatea Alba Carolina.

10:30

Echipajele si camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi prezentate publicului, in Cetatea Alba Carolina.

Hostestess-urile evenimentului vor distribui taloane de concurs. Publicul participant va putea castiga sute de litri de combustibil, in urma votului exprimat.

* In intervalul orar 10:00 ÔÇô 19:00 participantii inscrisi la festival vor fi evaluati de un comitet specializat in arta truck tuning-ului.

19:00

RADU VALAHU VS TITANUL SOSELELOR.

Radu Valahu, cel mai puternic roman, va oferi publicului participant la T.T.A. 2023, in Cetatea Alba Carolina, un spectacol ÔÇô demonstratie de tehnica si forta in infruntarea cu ,,Titanul SoselelorÔÇŁ.

ÔÇ×PREGATITI-VA PENTRU ADRENALINA MAXIMA!ÔÇŁ

20:00

CONCERT RAPA ROSIE.

21:45

SPECTACOL T.T.A. DE LUMINI SI UMBRE

22:00

CONCERT BROTHERS.

Povesti lirice pe ritmuri de hip-hop, cu Kafu si RimeZic, doi frati din Alba Iulia.

23:00

Inchiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, in Cetatea Alba Carolina.

DUMINICA. 6 AUGUST

10:00

Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a III-a, in Cetatea Alba Carolina.

10:00 ÔÇô 12:00

Echipajele si camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi jurizate de un comitet specializat in arta truck tuning-ului.

14:00

,,SHOW MUST GO ONÔÇŁ CU RADU VALAHU

Radu Valahu revine in Cetatea Alba Carolina, in ziua a III -a a T.T.A. 2023, pentru inca un spectacol ÔÇô demonstratie de putere intr-o noua confruntare cu ,,Titanii SoselelorÔÇŁ.

Publicul participant la festivalul Truck Tuning Art va putea, ulterior, sa isi masoare forta cu cel mai puternic roman printr-o partida de skanderberg.

15:00

Echipajele si camioanele inscrise la T.T.A. 2023 vor fi premiate pe categorii de concurs in functie de jurizarea comitetului specializat in arta truck tuning-ului. Titlul onorific ,,Premiu de popularitateÔÇŁ va fi inmanat de Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Plesa.

Publicul participant, ce a optat pentru vot in urma distribuirii taloanelor, va fi premiat cu sute de litri de combustibil.

17:00

Echipajele si camioanele inscrise la T.T.A. 2023 vor incepe pregatirile pentru iesirea din Cetatea Alba Carolina, din Municipiului Alba Iulia, judet Alba, Romania.

18:00

Echipajele si camioanele inscrise la T.T.A. 2023 vor parasi in coloana Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia, judet Alba, Romania.

Traseu: Benzinarie OMW = Cartierul Ampoi III = Cartierul Ampoi I = Soseaua de centura a Municipiului Alba Iulia.