Cazare Deluxe și Cadă în Cameră. Casa Dives este o locație ideală pentru a petrece un concediu de vis în mijlocul naturii și a obiectivelor turistice şi istorice de seamă. Atmosfera deosebită a locației și designul interior rustic îți vor oferi o experiență autentică și plăcută, iar serviciile de calitate oferite de personalul întotdeauna amabil și discret vor face că șederea ta să fie una memorabilă.

Proprietatea se află într-o zonă pitorească, fiind înconjurată de dealuri verzi și păduri dese. Este o pensiune cu ciubăr situată în Pianu de Sus, aproape de Transalpina şi de alte atracţii turistice este o proprietate cu aspect clasic, care îmbină confortul modern cu tradiţia.

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră

Casa Dives – locul pe care nu îl vei uita niciodată

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră
Cazare Deluxe și Cadă în Cameră

Această casă tradițională a fost renovată cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să ofere o experiență deosebită celor care o vizitează. Vei putea savura mâncăruri tradiționale delicioase, pregătite din ingrediente proaspete și locale, iar personalul atent și prietenos va fi mereu la dispoziția ta pentru a-ți oferi cele mai bune servicii. Casa Dives este locaţia perfectă pentru a te deconecta de la agitația cotidiană și pentru a te bucura de liniștea și frumusețea naturii din jur. Te poți plimba prin pădurea din apropiere, îți poți petrece timpul în grădină sau poți să îți relaxezi trupul și mintea în cadă, savurând o băutură răcoritoare.

Casa Dives – oaza ta de relaxare!

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră
Cazare Deluxe și Cadă în Cameră

Casa Dives Transilvania este o oază de liniște și relaxare, într-un decor autentic și istoric. Proprietatea a fost construită în 1850 și a fost renovată cu grijă și atenție pentru a păstra atmosfera tradițională a locului. Camerele sunt confortabile și elegante, iar fiecare detaliu este atent ales pentru a crea un cadru deosebit și plăcut pentru oaspeți. Personalul este atent și discret, iar serviciile oferite sunt de calitate superioară. În plus, proprietatea este situată într-o zonă istorică și culturală importantă a Transilvaniei, astfel încât vei putea explora împrejurimile și vei descoperi o istorie bogată și fascinantă.

Camere elegante şi spaţioase

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră
Cazare Deluxe și Cadă în Cameră

Dacă vei alege să te cazezi la Casa Dives, poţi alege apartamente de lux cu vedere la curte sau camere spaţioase şi elegante dotate cu mobilier din lemn, minibar şi TV cu ecran plat. Cel mai spectaculos element al cazării este ciubărul rustic tradiţional românesc, o cadă cu hidromasaj amplasată în curtea pensiunii, unde te poţi relaxa înconjurat de natură şi de aer curat. Ciubărul este alimentat cu apă de izvor şi încălzit cu lemne, oferindu-ţi o experienţă unică şi autentică.

Meniu tradiţional savuros

La restaurantul cu terasă al pensiunii Casa Dives poţi savura şi mâncăruri româneşti preparate după reţete locale. Micul dejun este inclus în preţul cazării şi este servit zilnic în sala de mese. Pensiunea are şi o cramă unde poţi degusta vinuri alese şi băuturi tradiţionale. Pentru distracţie şi recreere, Casa Dives îţi pune la dispoziţie piscină în aer liber, zonă de relaxare, biciclete, plimbare cu trăsura, ponei pentru copii, masaj de relaxare şi multe altele.

Obiective turistice

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră
Cazare Deluxe și Cadă în Cameră

Dacă eşti pasionat de istorie şi cultură şi ai ales cazare la Casa Divei, poţi vizita Cetatea Alba Carolina, Castelul Corvinilor, Salina Turda sau oraşul Sibiu, care se află la distanţe accesibile cu maşina. Dacă preferi să te bucuri de natură şi de sporturi de iarnă, poţi ajunge uşor la staţiunile de schi Păltiniş şi Şureanu. De asemenea, se mai pot vizita Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Cheile Turzii, Lacul Cincis, Muzeul Astra din Sibiu, Biserica Fortificată din Cisnădioara sau Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă. Iubitorilor de aventură le recomandăm parcurgerea traseelor montane din Munții Apuseni, precum și vizitarea peșterilor Scărişoara sau Urşilor.

În concluzie, Casa Dives este o alegere excelentă pentru cei care doresc să petreacă un concediu de vis în mijlocul naturii și să fie cât mai aproape de obiectivele turistice din Transilvania. Designul interior rustic și atmosfera deosebită îți vor oferi o experiență autentică și plăcută în care te vei bucura de confort şi servicii de top. Camerele confortabile si moderne, meniu savuros și o varietate de activități și atracții în apropiere, recomanda Casa Dives ca fiind locul ideal pentru a te răsfăţa şi a te reconecta cu frumuseţea Transilvaniei.

Rezervă acum o cameră la această pensiune cu ciubăr şi cadă în cameră şi pregăteşte-te pentru o vacanţă de neuitat!