Casa Dives ofera echitatie la munte in Transilvania pentru toate nivelurile de experienta, adaptand fiecare plimbare la nivelul fiecarui calaret, asigurand o atmosfera relaxanta si frumoasa pentru toti! Plimbarile se aventureaza prin unele dintre cele mai pitoresti zone din Transilvania.

Cazare munte cu echitatie: Aceasta este garantat o experienta memorabila pentru oameni de toate varstele. Drumetia calare este combinatia unica intre apropierea de animale si explorarea padurilor sau a peisajelor magnifice de pe Valea Pianului.

2022 Echitatie la munte in Transilvania

Echitatie la munte in Transilvania
Echitatie la munte in Transilvania

Casa Dives este o pensiune agroturistica de familie din satul Pianu de Sus, judetul Alba. Poti veni aici singur, cu un prieten sau o prietena, in familie sau in grup, oricine doreste sa calareasca este binevenit, traseul pleca de la Ferma lui Eugen din Comuna Pianu (…) pe drumul vechi, catre Terenul de Golf Paul Tomita, peste dealuri, pana la padure si inapoi.

Echitatie la munte
Echitatie la munte

Te asteapta o vacanta intr-unul din cele mai frumoase sate romanesti, Pianu de Sus. Vezi variantele 3-7 nopti cu 2 ospete pe zi, piscina, jacuzzi, ciubar, masaj de relaxare, biciclete, plimbare cu trasura, adrenalia pe 4 roti cu atv sau buggy, Via Transilvanica (…) traseu de drumetii tematice, sau urca in povestea ta, calare pe dealurile domoale din Transilvania.

Activitatile de agrement cu cai de la Casa Dives sunt gandite astfel incat sa ne ajute sa descoperim farmecul locurilor, care la Pianu de Sus nu pot fi separate de legatura oamenilor cu animalele lor. La Ferma avem grija de cei mai draguti si blanzi cai cu ajutorul carora promovam o activitate de agrement, nu una sportiva. Ne-am asezat in coltul de rai al Comunei Pianu, asa cum ne place noua sa ii spunem Valea Pianului. Caii nostri pasc liberi si fericiti de dimineata pana seara si beau apa direct de la izvor. Fiecare cal a fost ales cu grija si pregatit special pentru ca activitatea de calarie sa se desfasoare in siguranta.

Calatorim in excursii de 3 – 4 ore in fiecare zi.

Plimbarea pe dealuri este o experienta de neuitat. Mergem in grup alaturi de un ghid insotitor si invatam cum sa comunicam cu calul atunci cand ne deplasam in teren deschis. Urcam si coboram, mergem la pas pe drumurile satului si devenim o parte din istoria sa, un crampei din vremurile cand asa se deplasau oamenii satului, casele vechi sunt inca marturie pe ulitele din apropiere.

Echitatie la munte
Echitatie la munte

Avem cai prietenosi cu copiii, asa ca este foarte bine sa faceti o excursie cu intreaga familie. Copii pot participa la activitati doar insotiti de catre parinti. Casca de protectie este obligatorie pe toata durata activitatii. Traseul calare se organizeaza pentru grupuri de maxim 2 cai.

Plimbari calare in natura

Cei mai buni cai, cel mai bun traseu, cu peisaje si privelisti uimitoare, desprinse direct din filmul „The Horse Whisperer”. Bucura-te de calarie, de plimbarea pe munte, de plimbare in natura, de Pianu de Sus, Transilvania, Muntii Sureanu. Aceasta este adevarata aventura.

De la plimbari usoare pe traseu, pana la trasee de cateva ore, exista o multime de moduri de a experimenta muntii si podisurile Transilvaniei.

Cum am spus, nu am avut accidente si nu vrem sa avem. Iata de ce toata lumea respecta regulile sau pleaca acasa! Promovam o activitate de agrement si nu una sportiva, vrem sa avem cu caii un parteneriat, o comunicare vie, umana, sa intelegem ca nu avem de-a face cu motorete ci cu fiinte vii, care au nevoie de respect si intelegere. Daca doresti sa practici performanta sau sportul extrem te rugam sa te indreptati catre alte destinatii.

Plimbari cu caruta sau trasura trasa de cal

Plimbarile cu caruta le organizam la cerere, pentru grupuri de pana la 4 – 6 persoane. Ne deplasam pe drumuri de munte pana la o destinatie convenita.

Din pacate remarcam ca mai mult strainii apeleaza la acest tip de serviciu, romanii prefera trasura maxim 2 – 4 persoane, poate ca sunt satui de atatea carute ce le incurca trecerea pe drumurile publice! Va inteleg, pentru ca si eu sunt sofer, dar va asigur ca veti duce dorul carutelor de pe drumuri peste ceva vreme!

Pentru informatii suplimentare, oferta de preturi, respectiv rezervari, va rugam sa ne contactati 0751.882.384 Whatsapp sau pe casadives.ro.