Sibiu este un ora╚Ö fermec─âtor de care te po┼úi bucura ├«n timp ce explorezi frumoasele str─âzi ├«mpodobite cu case colorate, admir├ónd arhitectura sa baroc─â impresionant─â ╚Öi descoperind muzeele sale multiculturale. Este ora╚Öul ├«n care po╚Ťi planifica o escapad─â perfect─â, plin de momente de relaxare, m├óncare minunat─â ╚Öi vederi fascinante. Dar fiecare zi grozav─â din Sibiu ar trebui s─â ├«nceap─â cu o cafea delicioas─â care s─â ├«╚Ťi impulsioneze energia ╚Öi s─â ├«╚Ťi ofere acea senza╚Ťie de ÔÇ×Ast─âzi, voi cuceri lumeaÔÇŁ.

Arhiva de Cafea Si Ceai

Arhiva De Cafea Si Ceai Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Arhiva de Cafea ╚Öi Ceai este un loc prietenos, cu pove╚Öti ╚Öi arome, cu oameni veseli ╚Öi entuzia╚Öti ╚Öi cu jazz c├ónt├ónd ├«n surdin─â. Cuprinde cafenea, ceain─ârie ╚Öi magazin.

La noi ve╚Ťi putea descoperi o mare varietate de cafele proasp─ât pr─âjite de dou─â dintre cele mai bune pr─âjitorii din Rom├ónia, Yume ╚Öi Claro – disponibile vrac sau ambalate, pe care le putem r├ó╚Öni ├«n func╚Ťie de modul de preparare. Colec╚Ťia noastr─â de ceaiuri cuprinde peste 80 de sortimente – alb, verde, negru, rooibos, infuzii de plante, fructe ╚Öi condimente ├«ntr-o mare varietate de combina╚Ťii. Al─âturi de toate acestea reg─âsi╚Ťi pr─âjituri ╚Öi ciocolat─â de cas─â, dulce╚Ťuri ╚Öi siropuri, ciocolat─â belgian─â, vinuri de la M1 Crama Atelier ╚Öi bere artizanal─â rom├óneasc─â (Z─âganu, Nem╚Ťeana, Terapia).

Preparatele cafenelei au la baz─â doar ingrediente naturale, f─âr─â concentrate, arome artificiale ╚Öi alte bazaconii. Cafeaua pe care o ve╚Ťi savura la noi este preparat─â profesionist, ca un rezultat al pasiunii noastre pentru cafea.

Cafe Wien

Cafeneaua vieneza, este o adevarata institutie de cultura, fiind un loc de intalnire unde se poarta discutii, unde se pot servi pe langa cafea si bauturi alcoolice si bineinteles produse de patiserie si cofetarie, unice in Europa.

Cafe Wien reuneste definitia unei cofetarii cu o cafenea, ambele cu specific vienez. Insa, in esenta, cafeneaua ramane o oaza binevenita in viata zilnica, un loc de retragere, de intalniri diverse, de savoare, de timp disponibil. Interiorul reconstituie ambianta autentica a cafenelelor din Viena prin decoratiunile ce includ si o istorie a capitalei austriece.

In meniul cofetariei-cafenea se regasesc torturi traditionale (Sacher Torte – tort de ciocolata), prajituri vieneze, specialitati din ciocolata. Totodata este prezent si traditionalul gulas alaturi de wursti vienezi.

Cafeneau Vieneza Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Hug The Mug

Hug The Mug Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Cine este ├«n spatele Hug the Mug? ├Än prezent, ├«n spatele Hug The Mug se afl─â opt colegi tineri care transmit esen╚Ťa ╚Öi principiile care ne caracterizeaz─â. Ace╚Ötia conlucreaz─â pentru a ob╚Ťine preparate de ├«nalt─â calitate ╚Öi pentru a putea satisface dorin╚Ťele clien╚Ťilor care se ├«nt├ómpl─â uneori s─â nu se reflecte ├«n mod direct ├«n meniu. De aceea, spunem noi, c─â oferim ╚Öi personalizarea cafelei. La crearea echipei au contribuit doi studen╚Ťi entuzia╚Öti, vechi prieteni din copil─ârie, care sunt ╚Öi ini╚Ťiatorii proiectului.

Cum v-a venit ideea s─â deschide┼úi aceast─â cafenea? Ideea de a deschide Hug The Mug a venit ├«n urma dorin╚Ťei de a veni ├«n sprijinul comunit─â╚Ťii locale cu un concept specializat pe cafea la pachet care propune consumatorilor un produs ╚Öi un serviciu de calitate. Acest lucru se ├«nt├ómpla la un moment ├«n care pia╚Ťa sibian─â nu era ├«ndeajuns de dezvoltat─â ├«n acest sens. Sibiul este deja de ceva vreme un ora╚Ö dinamic, cu o mul╚Ťime de ÔÇ×young professionalsÔÇŁ ╚Öi nu numai, care sunt ├«n marea majoritate a timpului afla╚Ťi pe fug─â, dar care ├«╚Öi doresc s─â se bucure de o cafea proasp─ât m─âcinat─â ╚Öi preparat─â pe loc. Hug The Mug ╚Öi-a dorit ├«nc─â de la ├«nceput s─â vin─â ├«n ├«nt├ómpinarea acestora nu doar prin a satisface o nevoie obi╚Önuit─â de sete sau consum de cofein─â, ci ╚Öi prin a oferi o experien╚Ť─â pozitiv─â complet─â.

AM PM coffee & more

Am Pm Coffee More Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

AM PM coffee & more este amplasat în clădirea primului restaurant la strada din Sibiu (1900). În 2019 aceasta ia o noua infatisare care aminteste de locatia de la portile cetatii, in imediata apropriere a Podului Minciunilor.

Lili’s Cafe

Lilis Cafe Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Situat ├«n centrul Sibiului, ├«n Pia┼úa Mic─â, Lili’s este un local ├«mbietor ┼či plin de individualitate. Prin sortimentul variat de b─âuturi, m├ónc─âruri alese ┼či ├«nghe┼úat─â de cas─â, avem pentru fiecare oaspete ceva de oferit. Personalul nostru prietenos v─â invit─â s─â v─â bucura┼úi de o ┼čedere c├ót mai pl─âcut─â.

The Refresh

The Refresh Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Vedeta noastr─â este cafeaua ╚Öi suntem foarte preten╚Ťio╚Öi atunci c├ónd vine vorba despre cafea. Astfel, pentru cafenelele noastre apel─âm la un lider mondial ├«n preg─âtirea ╚Öi pr─âjirea cafelei – Bocca!

Nod Pub

La NOD ├«╚Ťi prepar─âm doar cafea proaspat pr─âjit─â local, provenit─â din ferme de cafea de specialitate al c─âror singur obiectiv este calitatea.

NOD PUB este locul unde iubitorii cafelei de origine ├«╚Öi g─âsesc energia ╚Öi inspira╚Ťia ├«ntr-o cea╚Öc─â.

La NOD PUB ├«╚Ťi prepar─âm doar cafea proaspat pr─âjit─â local, provenit─â din ferme de cafea de specialitate al c─âror singur obiectiv este calitatea. Pentru a scoate la iveal─â aromele, boabele de cafea sunt preparate la un grad mediu de pr─âjire, av├ónd maxim trei-patru s─âpt─âm├óni ├«nainte de a fi utilizate pentru a eviden╚Ťia aromele naturale ╚Öi irezistibile.

Seara ceștile de cafea se transformă în pahare de cocktail și vin de calitate. NOD PUB devine astfel cocktail bar și își surprinde prietenii care-i trec pragul cu un meniu special de cocktail-uri concept, băuturi clasice, vinuri alese și muzică bună.

La NOD totul se face cu pasiune, ╚Ťine de calitate ╚Öi evolu╚Ťie continu─â!

Cafeneaua din Librarie

Cafeneaua Din Librarie Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Si uite asa incepe povestea cafe-ului din librarie cu miros de carti, aroma de cafea proaspata, mediu prietenos, grijuliu, cu retete speciale si evenimente interesante. Suntem incantati sa va intampinati sa va alaturati in cea mai frumoasa poveste a coffe shopului construit cu pasiune, prietenie, o dorinta puternica de a schimba lucrurile oferindu-va un spatiu diferit, unde va puteti bucura pe deplin de carti, prieteni si evenimente, toate in acelasi loc.

Feel Fresh

Feel Fresh Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Prospe╚Ťimea, gustul balansat ╚Öi natural precum ╚Öi varietatea de combina╚Ťii s─ân─âtoase te vor face s─â sim╚Ťi din nou c─â tr─âie╚Öti cu adev─ârat!
De multe ori realiz─âm c─â exist─â momente ├«n via╚Ťa noastr─â c├ónd uit─âm s─â tr─âim cu adev─ârat! Uit─âm de multe ori, sau pur ╚Öi simplu stresul si ritmul din via╚Ť─â cotidian─â ne face s─â nu mai realiz─âm cu adev─ârat pl─âcerile vie╚Ťii! Nu mai savur─âm clipa ca alt─â dat─â, nu ne mai bucur─âm de peisaje, de sunete, de o plimbare sau chiar de gusturile autentice!

├Än mare parte e adev─ârat c─â gustul autentic este mai nou, o preten╚Ťie ce se las─â cu greu savurat─â! Gustul alimentelor crescute natural, b─âuturilor preparate instant din fructe sau legume proaspete ne sunt mai nou at├ót de distante! Iar elementele vie╚Ťii ├«n sine ne imping ca de multe ori s─â lu─âm decizii gr─âbite sau din comoditate! ├Äns─â c├ónd vine vorba de rutina zilnic─â, c├ónd vine vorba de alimenta╚Ťie ╚Öi un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, cu u╚Öurin╚Ť─â constat─âm c─â ace╚Ötia sunt de cele mai multe ori factorii principali pentru care nu mai putem afirma cu t─ârie c─â tr─âim cu adev─ârat!

Kleines Cafe Sibiu

Kleines Cafe Sibiu
Top 10 Cele Mai Bune Cafenele Din Sibiu

Kleines Cafe, cafeneaua cea mai mic─â din Sibiu, v─â invit─â s─â savura╚Ťi diferite sortimente de cafea Nespresso, cocktail-uri cu ╚Öi f─âr─â alcool dar ╚Öi r─âcoritoare c├ót ╚Öi o gam─â variat─â de vinuri ╚Öi nu numai.