Trăim niște momente ciudate, nu putem ridica restrictiile, dar îți putem oferi o listă de Flilme Cool pe care să le urmărește pe Netflix din confortul casei. Poate chiar vei fi inspirat să organizezi o calatorie atunci cand timpul de afara ne va permite. Mai jos sunt 10 filme de urmărit pe Netflix…

Expediția fericirii (Versiunea internațională)

Un cineast și prietena sa muziciană pleacă într-o odisee modernă alături de cățelul lor, parcurgând America de Nord într-un autobuz școlar recondiționat.

Cu:Selima Taibi,Felix Starck

Eu și Léa

Léa și Camille, bune prietene, explorează conceptul de vindecare în timp ce străbat America Latină în căutarea unui leac pentru o boală terminală.

Cu: Léa Moret,Camille Shooshani

Tales by the Light (Poveștile luminii)

Fotografi și cineaști cutreieră lumea și surprind imagini de neuitat cu oameni, locuri, viețuitoare și culturi, imortalizate din unghiuri noi și nemaiîntâlnite.

Cu:Darren Jew,Art Wolfe,Krystle Wright

Creatori:Abraham Joffe

The Kindness Diaries (Jurnalul bunătății)

Leon Logothetis călătorește prin lume cu o motocicletă retro, fiind ajutat de străini binevoitori. El găsește modalități neașteptate de le răsplăti bunătatea.

Cu:Leon Logothetis

Jack Whitehall: Travels with My Father

În încercarea de a consolida relația dintre ei, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, tatăl său scorțos, fac călătorii ciudate și amuzante prin țări străine.

Cu:Jack Whitehall,Michael Whitehall

Cuba and the Cameraman (Cuba și cameramanul)

Cineastul Jon Alpert, premiat cu Emmy, ne prezintă destinele a trei familii cubaneze de-a lungul a patru tumultuoase decenii din istoria țării.

Ainori – Microbuzul dragostei: Călătorie în Asia

Șapte bărbați și femei urcă într-un microbuz roz în căutarea iubirii. Într-o călătorie prin Asia alături de necunoscuți, scopul lor este să revină în Japonia drept cuplu.

Cu:Becky,Audrey,Mayuko Kawakita

Reggie Yates Outside Man

Regizorul Yates, câștigător al premiilor, călătorește în întreaga lume abordând probleme majore precum violența cu arme, rasismul, drepturile homosexualilor și dependența.

În rol principal: Reggie Yates

Mountain – Muntii

Cu peisaje de vis și fir narativ provocator, acest film își poartă privitorii până pe crestele celor mai impresionanți munți din lume.

J Style Trip – Călătorește cu Jay

Megastarul Jay Chou este însoțit de prietenii lui reputați în acest serial de varietăți plin de muzică și trucuri magice ce face înconjurul lumii.

Cu:Jay Chou,Jam Hsiao,JJ Lin