Copilul tau are prea multa energie si nu stii ce sa faci cu el? Hai la Dinosaur World Transylvania! Te asteapta zeci de hectare unde poate alerga si locuri de joaca speciale pentru el!

Doi romani, sot si sotie, intorsi din Satele Unite ale Americii, investesc acasa, in Hunedoara, intr-un proiect inedit, Dinosaur World Transylvania, prin care doresc sa faca cunoscute aceste meleaguri in lumea intreaga.

Trecutul milenar al acestor tinuturi, tihna vietii de la tara, reinvierea ocupatiilor traditionale, produsele bio obtinute in gospodarie, toate au rostul lor bine stabilit in ceea ce au pus la cale Victorita si Florin Ianc.

Dinosaur World Transylvania

Pe cele 60 de hectare aflate la poalele Retezatului au creat un adevarat parc tematic, un loc in care poti campa, te poti distra si esti invitat sa iei parte la activitatile mini-fermei. Sase hectare de teren sunt destinate zonei de campare pentru corturi si rulote, iar pentru cei mai ,,pretentiosi” vizitatori vor fi construite casute din lut.

Cei aflati in cautarea adrenalinei vor gasi aici trasee de tiroliana, iar cei curiosi vor avea parte de intalniri surpriza cu 22 de dinozauri pitici, dar si cu trei dinozauri inalti de 3,5 m, reprodusi in marime naturala si expusi in aer liber.

Un areal vast, de 20 de hectare, a fost amenajat si populat cu bizoni adevarati, iar pentru ca proiectul sa fie unul sustenabil, familia Ianc ingrijeste in interiorul unei mini-ferme nu mai putin de 150 de oi si 13 bivolite, care asigura produse lactate naturale.

Parcul Dinosaur World Transylvania este destinatia ideala pentru a petrece un timp de libertate si distractie in contact cu natura, la poalele muntilor Retezat.

Parcul de distractie si aventura se afla in sudul judetului Hunedoara, in vecinatate cu orasul Hateg. Un loc minunat pentru familii cu copii, intalniri cu prietenii sau pentru o iesire in cuplu. Intra in lumea Dinozaurilor, intr-un loc cat mai aproape de origini, impanzit de oua si oase care abia asteapta sa fie explorate de catre cei mici. De la grandiozitatea bizonilor la dragalasia magarilor, parcul nostru ofera o diversitate frumoasa si armonioasa intre aventura si relax. In incinta parcului dispunem de un food truck si un bar cu o gama larga de produse locale, proaspete si gustoase, preparate dupa retete traditionale.

Parcul cu dinozauri

In parc vei gasit diverse specii de dinozauri replicati cu ingeniozitate, intr-un mod cat mai real. Poti vedea replica magnificul TYRANNOSAURUS. Un exemplar gradios care la vremea respectiva avea o lungime de 12 metri, 60 de dinti si cantarea pana la 7000 kg dar si multi altii.

In parc vei gasi un traseu care te duce la dinozauri iar la fiecare dintre ei vei gasi toate detaliile istorice si tehnice, atat in romana cat si in engleza, astfel incat sa-ti imbogatesti cunostintele si sa patrunzi in lumea animalelor preistorice.

Vizualizeaza mai jos galeria foto cu zona destinata dinozaurilor.

Ferma cu animale

De la grandiozitatea bizonilor la dragalasia magarilor, parcul nostru ofera o diversitate frumoasa si armonioasa intre aventura si relaxare.

Dinosaur World Transylvania
Dinosaur World Transylvania

Zone de relaxare

Parcul de distractie si aventura se afla in sudul judetului Hunedoara, in vecinatate cu orasul Hateg. Un loc minunat pentru familii cu copii, intalniri cu prietenii sau pentru o iesire in cuplu.

Te astepta cu drag, un loc de poveste, in mijlocul naturii unde te poti bucura de activitati si cadre panoramice de neuitat!

Rezerva o activitate

  • Tur cu magarusi, cal sau ponei

Un tur dureaza aproximativ 5-7 minute
Costuri: 10 lei / adult sau copil.
*Momentan parcul dispunbe de 15 magarusi, un cal si doi ponei.

  • Ridicarea cu balonul cu aer cald

Ridicarea cu balonul cu aer cald dureaza 5-7 min. si se ridica la aproximativ 50 metri.
Costuri: 50 lei / adult, 40 lei / copii sub 12 ani
*Aceasta activitate este interzisa copiilor sub 3 ani.
**Pentru motive de siguranta, usa de acces in spatiul destinat pasagerilor nu se poate deschide integral, astfel persoanele supraponderale peste 140 kg. sau cu dizabilitati locomotorii nu vor putea urca in balon.

Pret bilet de intrare

Copiii sub 3 ani au acces GRATUIT

Copii 3-15 ani – 20 lei

Adult – 25 lei

Biletele se achita la intrare in parc.