Drumeții și Traseu călare în Transilvania. Dacă visezi la o evadare din cotidian, unde natura se întâlnește cu aventura, Casa Dives din pitorescul sat Pianu de Sus este locul perfect. Aici, în inima Transilvaniei, vei descoperi frumusețea unui traseu călare, care te va purta prin peisaje de vis și te va reconecta cu esența vieții rurale autentice.

Drumeții și Traseu călare în Transilvania

Începutul Aventurii Tale

Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania
Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania

Casa Dives îți oferă o gamă largă de activități, fie că dorești să te relaxezi sau să explorezi. Optează pentru un sejur de 3-7 nopți, timp în care te vei delecta cu două ospețe pe zi, preparate cu ingrediente locale și tradiționale. De la piscina încălzită la 29 de grade, jacuzzi și ciubar din lemn, la masaje de relaxare și plimbări cu trăsura, Casa Dives își propune să-ți ofere o experiență de neuitat.

Călărește prin Istorie și Natură

Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania
Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania

Dar punctul de atracție al acestei escapade este, fără îndoială, traseul călare. Îmbrățișând dealurile blânde ale Transilvaniei, călăria devine nu doar un sport, ci o adevărată călătorie în timp. Te vei plimba prin păduri seculare, vei traversa câmpii largi și vei descoperi un peisaj care pare desprins din poveștile de odinioară.

O Experiență pentru Toți

Indiferent dacă ești un călăreț experimentat sau un începător, Casa Dives are grijă să adapteze experiența călăriei pentru nivelul fiecărui vizitator. Poți alege să te bucuri de o plimbare liniștită pe cai blânzi și bine dresați sau să te avânti într-o aventură mai dinamică pe potecile mai provocatoare ale zonei.

De Ce Să Alegi Călăria?

Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania
Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania

Călăria nu este doar o activitate fizică; este o experiență profundă, care conectează omul cu natura și cu animalul. În timp ce călărești, vei simți cum fiecare mișcare a calului te face să te simți mai aproape de pământ, de aerul curat și de ritmurile naturii.

Alte Aventuri la Casa Dives

Pe lângă călărie, Casa Dives îți oferă șansa de a experimenta adrenalina pe patru roți cu ATV-uri și buggy-uri, ideale pentru explorarea pădurilor și dealurilor înconjurătoare. Pentru cei pasionați de drumeții, traseul tematic Via Transilvanica este o alegere excelentă, oferind peisaje spectaculoase și oportunitatea de a cunoaște cultura locală.

Pentru Copii și Părinți

Casa Dives este locul perfect pentru familii. Copiii se vor bucura de interacțiunea cu poneii și de posibilitatea de a explora natura într-un mod distractiv și educativ. Între timp, părinții se pot relaxa și reconecta, profitând de serviciile de wellness și de peisajele liniștitoare.

Alegând Casa Dives pentru vacanța ta, vei avea parte de o experiență autentică în inima Transilvaniei. Fie că ești în căutarea relaxării, aventurii sau doar dorești să te reconectezi cu natura, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile și a crea amintiri de neuitat.

Rezervă-ți locul acum!

Pentru a te asigura că vei avea parte de această experiență unică, rezervă-ți locul din timp. Locurile sunt limitate, mai ales în weekenduri. Poți face rezervarea ușor și rapid pe www.casadives.ro și poți plăti și cu cardul de vacanță.

Pentru Mai Multe Povești…

Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania
Drumeții Și Traseu Călare În Transilvania

După ce tragem linie, clipele petrecute alături de prieteni, familie și cei dragi sunt poate singurele cu adevărat importante în viața unei persoane. Casa Dives te așteaptă să creezi și să trăiești aceste clipe magice. Să evadezi într-un tărâm unde tradiția și modernitatea se împletesc armonios, oferindu-ți un refugiu perfect din agitația cotidiană.

Punct Gastronomic Local

Deoarece suntem Punct Gastronomic Local gatim Slow Food (mancare locala gatita traditional). Slow Food inseamna, practic, a manca incet, constient, a savura momentul si a alege doar hrana de calitate. Iar producatorii sa fie rasplatiti la valoarea corecta a muncii lor. Astfel, a lua masa nu se mai rezuma doar la satisfacerea nevoilor de baza. Devine o experienta in care placerea simturilor se impleteste cu povestile si cultura locala. Traditiile sunt readuse la viata si diversitatea isi are loc in farfurie.

Avantajele Punctului Gastronomic Local sunt atât de partea producatorilor locali, dar si a pensiunilor, care pot sa isi vanda produsele gatite, sa pastreze traditiile si sa-si dovedeasca maiestria in micuta bucatarie, cat si a turistilor care se pot bucura de o experienta culinara autentica.

Te vei reindragosti de Romania, daca esti atent la frumosul din jurul tau. Pentru asta suntem noi aici.

Ne vedem la Casa Dives pentru Drumeții și Traseu călare în Transilvania!