Vila Elia, aflată la caţiva paşi de mare, te seduce cu ospitalitatea sofisticată şi grija pentru detalii, fiind locul favorit al cuplurilor pentru o escapadă romantică sau pentru luna de miere într-un cadru perfect.

Pensiunea se află în Vama Veche și este o proprietate numai pentru adulți, cu lounge comun, grădină și piscină sezonieră, în aer liber. Această proprietate este situată în apropiere de atracții precum plaja Amphora. Toate camerele includ balcon.

Elia Vama Veche Sezlong
eliavamaveche.ro

PENSIUNE VAMA VECHE AICI

Patru camere ca în Grecia, elegante, cu scară proprie către piscină te aşteptă să le savurezi. Piscina devine vie după lăsarea serii, cu scantei care sclipesc la stelele de deasupra invitând la prima noapte a multor plăceri vamăiote. Cea de-a cincea cameră este o suită confortabilă cu o mica grădină proprie înconjurată de verdeaţă.

Camerele pensiunii au dulap. Fiecare cameră de la Elia Vama Veche (Adults Only) are birou, TV cu ecran plat și baie privată.

CAZARE CU PISCINĂ VAMA VECHE AICI

În livingul deschis ce se contopeşte cu grădina te poţi afunda în canapele confortabile savurând un espresso. Grija pentru detalii îţi bucură ochiul la fiecare bătaie a pleoapelor. La Elia răsfăţul total este micul dejun care-ţi poate fi servit până târziu spre orele amiezii iar povestea zilei poate continua pe o saltea confortabilă pe marginea splendidei piscine…

CAZARE VAMA VECHE AICI

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 79 km de proprietate.

Recomandare cu poze Facebook

SEJUR VAMA VECHE AICI

Cea mai frumoasa pensiune de la noi din tara. Atmosfera intimă, foarte curat, micul dejun delicios și personalul foarte atent. – Ioana Luiza

Contact Pensiunea Elia Vama Veche, Constanţa

+40 740 344 548 | hello@eliavamaveche.ro | Str. Tudor Vladimirescu, nr. 28C, Vama Veche | facebook.com/eliavamaveche