Frumuseţea zonei Baia de Fier va putea fi admirată şi în 2020, din hamace instalate la 200 de metri înălţime. Este vorba despre un eveniment organizat de Clubul Alpin Român în parteneriat cu Clubul White Wolf, „La Hamace”, ajuns la cea de-a şasea ediţie.

În Gorj, ineditul eveniment va purta denumirea „La hamace între stânci”. Aceasta pentru că hamacele vor fi instalate chiar între stânci, la 200 metri înălţime. 

La Hamace Baia De Fier Stanci

🛌Cazare Baia de Fier

„La Hamace este un proiect al Clubului Alpin Român şi a început din dorința de a oferi iubitorilor de aventură și relaxare contexte sociale și sportive inedite, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime. „Primul episod din 2017 -La hamace în Parc Titan-, în parteneriat cu Urban Camping și Frufru, s-a bucurat de peste 300 de participanți și un număr de 50 de hamace instalate. A doua ediţie -La hamace între stânci- în parteneriat cu White Wolf Club a avut loc în primăvara anului 2018, la Baia de Fier, Peştera Muierii, unde au fost instalate hamace la 200m înălţime faţă de sol, şi 800m faţă de nivelul mării.”, au declarat organizatorii.

Privind de jos, imaginea hamacelor suspendate între stânci ți se pare cool. Te uimește și îți vine să pui mâna pe telefon să cauţi locul acest minunat din România.

Organizatorii ne promit pe pagina lor de Facebook, ca o să ne revedem şi în 2020.

„2019 fost un an cu ediții foarte reușite, momente memorabile (care ulterior au devenit și meme-uri🙃), participanți veniți pentru prima oară, participanți de peste hotare, participanți veniți pentru a doua oară cu tot cu prieteni și/sau părinți, participanți deveniți prieteni. Vă mulțumim sincer pentru asta! Noi doar am creat contextul, însă voi – cei care ne trimiteți mail și ne întrebați când vom organiza următorul eveniment, sau cei care vă înscrieți înainte de a ști care va fi data următoarei ediții, sau cei care pur și simplu veniți la evenimentele noastre cu inima deschisă și cu un entuziasm molipsitor și împărtășiți cu noi tot procesul psihologic prin care ați trecut – voi sunteți cei care aduceți plus-valoare acestei activități. „Oameni mari”, ” adulți în toată firea” care trec ‘puntea indiană’ și descoperă plăcerea de a te legăna la înălțime, între stânci, cu o bucurie de copil. Nu uitați să vă jucați. Să ne (re)vedem cu bine în noul an! Toate cele bune”

Hamace Baia De Fier

Pozele sunt cât se poate de reale și sunt chiar din România, de la Baia de Fier. 

🏡Pensiune în Baia de Fier

Cum ajungi?

Din București: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Horezu, Baia de Fier (3 ore și 30 de minute)

Din Cluj: Aiud, Sebeș, Jina, Obârșia Lotrului, Rânca, Baia de Fier (4 ore și 40 de minute)

Din Timișoara: Lugoj, Hațeg, Petroșani, Bumbești Jiu ( 4 ore și 30 de minute)

Unde faci rezervare?

Pentru a avea parte de o experienta cool în hamace, la înălţime, trebuie să ști că ai nevoie de încă 3 prieteni, 4 persoane în total. Rezervările se fac cu minim două săptămâni înainte, iar dacă și vremea ține cu voi, aveți liber la relaxare și adrenalină. De reținut că totul este super safe, hamacele fiind asigurate extrem de bine. Aveți nevoie doar de curaj și puțină condiție fizică. Pentru rezervări, accesați pagina de Facebook White Wolf ClubFacebook La Hamace sau poţi suna la numărul de telefon: 0766.332.309

Unde găseşti cazare?

Pensiunea Tobo

Pensiune Tobo Baia De Fier

Deschisă în 2006, Pensiunea Tobo oferă o cafenea și un restaurant cu terasă, precum vedere la munți în Baia de Fier, lângă peștera Muierii și la 14 km de Transalpina, cel mai înalt drum din România. Este disponibil parcare gratuită, precum și WiFi gratuit în toate zonele. Rezervă acum!

Conacul Bunicilor

Conacul Bunicilor Baia De Fier

Situat în Baia de Fier, Conacul Bunicilor oferă un spațiu mare în aer liber, care ocupă o suprafață de 2 hectare și include un parc privat. Oaspeţii proprietății beneficiază de WiFi gratuit. Rezervă acum!

Pensiunea Casa Noastra

Casa Noastra Baia De Fier

Situată în Baia de Fier, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului, pensiunea Casa Noastră oferă acces gratuit la internet WiFi, o grădină cu facilităţi de grătar, o recepţie deschisă nonstop şi un serviciu de închiriere de biciclete. Proprietatea asigură locuri de parcare gratuite. Rezervă acum!