Apasă ESC pentru a închide

Transilvania

18 Articole

Vacanță în Transilvania! Rezervă cazări și experiențe unice, direct de la gazdă, prin intermediul 🧳EuCalator

0 19
3
Altomi Gabriel

Pe lângă bazinele cu apă termală, staţiunea oferă vizitatorilor obiective istorice de patrimoniu. O stațiune din România, cândva celebră, renaște văzând cu ochii. Renumită pentru centrul său termal antic, unic în lume, dar și pentru curele termale, este stațiunea ideală pentru un sejur de cateva zile.

0 423
4
Altomi Gabriel

Top Stațiuni cu apă termală. România este o țară bogată în izvoare termale, cu ape cu proprietăți terapeutice unice. Acestea sunt apreciate atât de cei care caută un tratament natural pentru diverse afecțiuni, cât și de cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de beneficiile unei băi calde.

0 180
4
Altomi Gabriel

Cazare Deluxe și Cadă în Cameră. Casa Dives este o locație ideală pentru a petrece un concediu de vis în mijlocul naturii și a obiectivelor turistice şi istorice de seamă. Atmosfera deosebită a locației și designul interior rustic îți vor oferi o experiență autentică și plăcută, iar serviciile de calitate oferite de personalul întotdeauna amabil și discret vor face că șederea ta să fie una memorabilă.

0 262
4
Altomi Gabriel

Cum ar fi să pleci cu gaşca într-o zonă de basm unde să trăiţi clipe memorabile? Când ai chef de ceva diferit, de ceva neaşteptat, de ceva autentic, atunci meriţi să trăieşti o aventură deosebită! La urma urmei, momentele frumoase alături de prieteni, familie şi cei dragi sunt poate cele mai preţioase lucruri din viaţa noastră.

0 1570
12
Altomi Gabriel

Pensiune cu ciubăr Harghita. Un ciubăr cu apă fierbinte este soluția perfectă pentru răceală, oboseală sau stres. Ce modalitate este mai bună de a te bucura de spectacolul ceresc în Harghita decât să stai într-un ciubăr din lemn cu apă caldă?