Deoarece primăvara a venit, trebuie să veniţi cu diferite activități pentru a vă distra copiii în timpul vacanței. Profitați de ocazie pentru a crea niște amintiri de familie, în timp ce copiii se simt grozav în compania dumneavoastră! Cu o vreme grozavă, veți avea șansa să vă bucurați de câteva activități distractive în aer liber potrivite pentru întreaga familie. Când vine vorba de familie și distracție, ar trebui să fii creativ. Amintiți-vă că familiile care se joacă împreună, rămân împreună.

Activităţi în aer liber

Așadar, dacă sunteți de obicei stresați cu privire la modul în care să vă petreceţi timpul, verificați cele 7 idei de mai jos pentru activități distractive în familie:

1. Camping

Camping In Romania
Activităţi În Aer Liber

Copiilor le place să meargă într-o aventură reală în pădure. Va trebui să vă asigurați că aveți toate echipamentele necesare. Uneltele de dormit pot fi foarte dificile, în special pentru copii. Un hamac pentru bebeluși este bun pentru orice ocazie. Faceți liste de verificare pentru a vă asigura că nu lăsați nimic la voia întâmplării și pentru a vă putea bucura de excursia dvs. de camping în familie.

2. Faceți o călătorie cu maşina

Aceasta este o idee extraordinară și distractivă pentru o activitate de familie, care nu necesită un buget foarte mare. În loc să stați în hoteluri scumpe, puteți vizita multe orașe în weekend și puteți face opriri pentru vizitarea obiectivelor turistice. Nu vă va costa mult și veți putea să vă bucurați de o mulțime de jocuri pentru copii. 

3. Ieşitul la picnic

Primăvara este sinonimă cu verdeață delicioasă și florile înflorite. Planificarea unui picnic de familie în care să te bucuri, să mănânci, să bei și să joci tot felul de jocuri în aer liber sunt cel mai bun mod de a te bucura de vremea de primăvară. Părinții își pot petrece timpul citind cărțile preferate în timp ce copiii se pot juca jocuri distractive.

4. Grădinaritul

Activităţi În Aer Liber
Copilul.ro

Pentru grădina dvs. de acasă, care a fost neglijată de-a lungul lunilor reci de iarnă, acum este cel mai bun moment pentru munca în familie și a face lucruri atât de necesare. Implicați copiii să decidă ce flori să planteze și învățați-i cum să aibă grijă de grădină atunci când sunteți prea ocupat pentru a face acest lucru. Este o ocazie excelentă de a-i face pe copiii tăi să simtă că ai încredere în ei cu o sarcină de adulți și să vă puteţi bucura cu toții de zilele frumoase de primăvară.

5. Planifică o plimbare cu bicicleta în familie

Plimbare Cu Bicicleta
Sighisoaraonline.com

Dacă ţie și familiei tale vă plac sportul și preferi să fii activ mai mult decât să stai la soare, atunci ciclismul este pentru tine. Veți descoperi că aceasta este o șansă excelentă pentru copilul dvs. de a pune la încercare noile lor abilități de ciclism și le va fi mai ușor să-și depăşească fricile, acum că toată familia este aproape. Planificați un traseu distractiv cu opriri de înghețată pentru a surprinde copiii.

6. Drumeții

Activităţi În Aer Liber
Famost.ro

Găsiți un traseu de drumeții pentru familie și duceți copiii într-o excursie. Le va plăcea să vadă flori bizare și păsări cu aspect amuzant. Asigurați-vă că aveți încălțăminte specială pentru drumeții, astfel încât să poată termina confortabil drumeția fără să se plângă.

7. Off Road si Aventura

Dacă locuiți undeva lângă pădure, mergeți într-o zi de Off Road şi Aventură înainte ca vremea să se încălzească prea mult. De asemenea, va merita dacă poposiţi undeva peste noapte, deoarce copiii renunță la culcare obișnuită și așteaptă frumosul răsărit pentru a face niște fotografii de neegalat de familie.

Activităţi în aer liber

Primăvara este momentul perfect pentru a lăsa timp de la muncă. Profitați de ocazia în care copiii sunt într-o pauză. După cum sa sugerat mai sus, nu este nevoie să vă planificați din timp sau să economisiți bani pentru a găsi câteva activități în aer liber. Totul este să fii creativ și să lucrezi cu ceea ce ai în jurul tău pentru a-i face pe copii să se distreze.